VAN / EDREMİT - Şehit Kamuran Ercan İlkokulu

Öğrenci Sosyal Medya Veli İzin Dilekçesi

Milli Eğitim Bakanlığımız 2017/12 Sayılı Genelgesi uyarınca; öğrencinin eğitim öğretim faaliyetleri kapsamında; resmi törenler, geziler, proje faaliyetleri çerçevesinde alınan ses, görüntü ve video kayıtlarının ve aynı zamanda hazırlamış olduğu eserlerin (hikâye, resim, fotoğraf, şiir, vb.) Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşlarca kullanılan kurumsal internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında yayınlanmasına izin verilip -verilmediğine dair   SOSYAL MEDYA İZİN BELGESİ  alınmaktadır.

Okulumuzda öğrenim görmekte olan öğrencimizin izin durumunda herhangi bir değişiklik yapmak istediğinizde izin belgesini doldurarak sınıf öğretmenimize teslim etmeniz yeterli olacaktır.

ÖĞRENCİ SOSYAL MEDYA VELİ İZİN BELGESİNE   bağlantı üzerinden TIKLAYIP ulaşabilirsiniz.

Yayın: 03.10.2022 - Güncelleme: 03.10.2022 11:33 - Görüntülenme: 81