VAN / EDREMİT - Şehit Kamuran Ercan İlkokulu

Şehit Kamuran Ercan İlkokulu

Adres
MÜLK MAH. MÜLK KÜME EVLERİ Ş.KAMURAN ERCAN ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 90 EDREMİT / VAN
Vizyon
* Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Misyon
BIZ; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için VARIZ.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
sabah:08.00-11.20 öğlen:12.10-14.30
Kalorifer (kömür)
Uydu İnternet (VSAT)