VAN / EDREMİT - Şehit Kamuran Ercan İlkokulu

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 26.10.2022 tarihinde saat 15.20'de yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ekm

Ekim ayı çalışma takvimi yayınlandı.

Ekm

2022 yılı Eylü ayı için hazırlanan faaliyet raporumuz yayınlanmıştır.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımız 2017/12 Sayılı Genelgesi uyarınca; öğrencinin eğitim öğretim faaliyetleri kapsamında; resmi törenler, geziler, proje faaliyetleri çerçevesinde alınan ses, görüntü ve video kayıtlarının ve aynı zamanda hazırlamış olduğu eserlerin (hikâye, resim, fotoğraf, şiir, vb.) Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşlarca kullanılan kurumsal internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında yayınlanmasına izin verilip -verilmediğine dair   SOSYAL MEDYA İZİN BELGESİ  alınmaktadır.

Okulumuzda öğrenim görmekte olan öğrencimizin izin durumunda herhangi bir değişiklik yapmak istediğinizde izin belgesini doldurarak sınıf öğretmenimize teslim etmeniz yeterli olacaktır.